075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

Zakelijk geld lenen om zonnepanelen aan te schaffen

Hoe hoog is de energierekening van jouw onderneming? Wanneer je kosten wilt besparen is het wellicht handig om zonnepanelen op jouw pand te laten leggen. Veel bedrijven kampen met behoorlijk hoge energiekosten waarop dus makkelijk bespaard kan worden. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat je zomaar geld op je zakelijke rekening hebt staan om een groot aantal zonnepanelen aan te schaffen en te laten plaatsen. Daarom sluiten veel ondernemers een lening af om deze verduurzaming te realiseren om vervolgens flink te besparen op de energierekening.

Zonnepanelen zijn duur maar leveren ook een grote besparing op

Wanneer je besluit om met een zakelijke lening zonnepanelen voor jouw bedrijf te kopen, kun je het eigenlijk nooit verkeerd doen. De besparing die zonnepanelen oplevert is namelijk behoorlijk. Wanneer je het bespaarde geld gebruikt om je lening af te betalen, ben je zo van je zakelijke lening af terwijl de besparing door blijft lopen. Zakelijk lenen bij overstappen.nl gaat eenvoudig en snel. Daarbij weet je ook zeker dat je de meest passende en voordeligste kredietverstrekker benaderd.

Gebruik de vergelijker en sluit de voordeligste zakelijke lening af

Wanneer je de vergelijker op overstappen.nl invult, zie je binnen enkele minuten een lijst met potentiƫle kredietverstrekkers voor je op je beeldscherm staan. Dit zijn kredietverstrekkers die passen bij jouw leendoel en die daarbij het voordeligste zijn. In de regel geldt dat de lening met de laagste rente en de kortste looptijd het goedkoopste is. Kijk wel goed of het maandbedrag dat bij deze lening hoort, financieel haalbaar is voor jouw onderneming. Het mooiste is dat je met de besparing op je energierekening, je lening kunt afbetalen zonder dat je hierbij extra geld moet leggen.

Via de vergelijker direct een zakelijke lening aanvragen

Heb je via de vergelijker de lening gevonden die het meest passend is bij jouw bedrag, leendoel en budget? Dan kun je direct eenvoudig een offerte aanvragen. De kredietverstrekker controleert je gegevens en stuurt een offerte terug. Wanneer je akkoord gaat met deze offerte kun je binnen enkele dagen het geld op je zakelijke rekening verwachten en kun je de zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen.

De rente van de geldlening aftrekken van de belasting

In heel veel gevallen is de rente van geleend geld dat gebruikt wordt voor verduurzaming, af te trekken van de belasting. Vraag gerust aan je accountant of de gemeente waar jouw bedrijf gevestigd is of dat ook bij jouw aankoop het geval is.

Copyright © Solar Zaanstad | door

RvE Online Promoties en Linkbuilding.Amsterdam